Close sidebar
Close sidebar

Jandarm de 42 de ani, împuşcat accidental de un coleg în timpul unei şedinţe de tragere

Un jandarm în vârstă de 42 de ani a fost rănit accidental, joi, în timpul unei şedinţe de tragere în Poligonul Botoşani, după ce a fost împuşcat de un coleg în zona picioarelor. Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, Dan Izotov, a declarat, pentru News.ro, că joi după-amiază, pe timpul executării unei şedinţe de tragere de pregătire, în poligonul Botoşani, un subofiţer a fost rănit accidental de către un alt coleg, pe aliniamentul de tragere.

Citeste si: Un poliţist s-a împuşcat cu arma din dotare într-un apartament din Caracal. Este în comă de gradul III

"În urma incidentului, subofiţerul a fost rănit în zona picioarelor şi a fost transportat la Spitalul Mavromatti pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Botoşani. 

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Citeste si: Un copil de 8 ani a murit în timp ce-și umfla roata de la bicicletă

Jandarmul rănit are 42 de ani. 

Incidentul şi împrejurările în care acesta s-a produs vor face obiectul unor verificări ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI