Jandarmul a fost găsit într-o baltă de sânge, cu o plagă împuşcată în zona pieptului. Două echipaje SMURD au intervenit la faţa locului. Acestea au efectuat manevrele de resuscitare, fără rezultat, ulterior declarând decesul bărbatului. 

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un tată și cei doi copii ai săi. Și-au pierdut viața într-un accident teribil, după ce au fost spulberați de camion

Potrivit presei locale, jandarmul avea 49 de ani, avea doi copii și se apropia de pensie. La ultima testare psihologică din 2020, a fost declarat apt și nu a avut atitudini care să prespună intervenția psihologului, informează Alba24.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ofițer din trupele speciale, găsit mort în subsolul blocului

Jandarmeria consideră incidentul tragic ca fiind sinucidere

Reprezentanţii Jandarmeriei au precizat că, în jurul orei 12,30, un subofiţer aflat în serviciu de pază la sediul unităţii s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare.

Subofiţerul avea 49 de ani şi era în Jandarmerie din anul 1994, iar pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu.

Citeste si: Deținutul extrem de periculos, evadat de mai bine de două zile din Arestul IPJ Dolj, a fost prins

În continuare sunt desfăşurate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs aceste incident tragic. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si