Close sidebar
Close sidebar

Jandarm trimis în judecată, după ce-a sustras banii unei prostituate pe centură

Omul legii i-a luat femeii de tot ce avea asupra ei, respectiv 20 de lei.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, fiind acuzat de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Jandarmul Marian Cristinel Popa a fost pus sub acuzare şi trimis în judecată în urma unui incident petrecut în urmă cu trei ani, pe când activa în cadrul Detaşamentului 4 de Jandarmi Tecuci (Galaţi).

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acesta este acuzat că şi-a însuşit o sumă de bani de la o prostituată surprinsă în timp ce îşi oferea serviciile sexuale pe Drumul European 581, la ieşirea din Tecuci.

Potrivit procurorilor militari, jandarmul Marian Cristian Popa, aflat în misiune alături de un alt coleg, a sancţionat prostituata, iar suma de bani găsită asupra ei a ridicat-o însă nu a predat-o instituţiei la care lucrează, ci şi-ar fi însuşit-o.

Nici mai mult, nici mai puţin de 20 de lei.

Sursă: adevărul.ro 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI