Jandarmerița prinsă cu droguri în poșetă, în luna noiembrie, și-a reluat activitatea profesională. Andreea Bumbac s-a întors la muncă, în cadrul Brigăzii Speciale.

Prinsă cu droguri în poșetă, înapoi la muncă la Brigada Specială

Andreea Bumbac și-a reluat activitatea profesională în cadrul Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, încă de la începutul săptămânii. Ancheta deschisă în cazul acesteia nu a scos nimic nou la suprafață, întrucât rezultatele analizelor care să deslușească misterul prafului alb, din pliculețele pe care femeia jandarm le avea asupra ei, nu au fost realizate, potrivit antena3.ro.

Cazul Andreei Bumbac a fost preluat de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism București. De asemenea, D.I.I.C.O.T. așteaptă rezultatele analizelor care atestă dacă praful alb, din pliculețele găsite în poșeta Andreei, erau sau nu erau droguri.

Întârzierea rezultatelor analizelor împiedică desfășurarea anchetei în cazul Andreei Bumbac, iar autoritățile nu au putut lua nicio măsura. În aceste condiții, Andreea Bumbac s-a întors la muncă, în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție. 

Citește și: Prima reacție a jandarmeriței prinsă cu droguri în geantă: „Eu nu am absolut nicio vină”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

andreea bumbac  portret

Andreea Bumbac

[Sursa foto: Facebook]

Anchetată intern după incidentul din trafic

La data de 19 noiembrie 2023, Andreea Bumbac, jandarmeriță în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție, ar fi fost prinsă cu droguri în poșetă, în timp ce se afla într-un taxi, care a fost oprit la un control în trafic. Se pare că tânăra se întorcea de la o petrecere și avea asupra ei mai multe pliculețe cu praf alb.

„Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele”, a declarat Andreea Bumbac, după incident, potrivit obervator.ro.

andreaa bumbac pe sosea

Andreea Bumbac

[Sursa foto: Facebook]

În urma acestui incident, Andreea Bumbac a fost supusă mai multor anchete, printre care și două anchete interne, realizate de Jandarmerie. Se pare că ancheta disciplinară la care a fost supusă jandarmerița nu a fost finalizată. În ceea ce privește relația cu superiorii și colegii de la locul de muncă, direcția de control nu a descoperit nereguli.

Până când rezultatele analizelor nu sunt confirmate, Andreea Bumbac își poate exercita profesia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si