La Iasi, un spectacol de teatru in aer liber s-a transformat intr-un adevarat circ atunci cand o echipa de jandarmi a intervenit si a vrut sa ii amendeze pe actori.

Oamenii legii au considerat ca piesa de teatru a trupei timisorene Aualeu a jignit institutia Jandarmeriei si atunci au decis ca trebuie sa ii legitimeze pe actori si ulterior sa ii amendeze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Desi spectacolul a fost autorizat de catre Consiliul Judetean Iasi, jandarmii nu au fost de acord cu aceste explicatii. Ei au sustinut ca mai multi trecatori s-au simtit lezati d elimbajul folosit in piesa, in timp ce actorii au incercat sa le explice ca ei nu sunt responsabili pentru limbajul personajelor pe care le interpreteaza. Oamenii legii n-au vrut sa faca diferenta dintre fictiune si realitate si au trecut la legitimarea actorilor.

Pana la urma, intreg circul, s-a calmat, dar nu pana cand jandarmii au amenintat-o pe una dintre actrite ca va fi amendata pentru tulburarea linistii publice.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si