Plini de zel, jandarmii iar s-au luat la tranta cu cultura. S-a intamplat aseara, in timp ce trupa "Aoleu" juca piesa "Huo", un dialog spumos intre un mascat si-o protestatara. Pesemne deranjate ca personajul care-i intruchipa a fost pus la pamant cu sifonul, fortele de ordine s-au dus val vartej sa-mparta amenzi.

„In cadrul acestei piese de teatru s-au folosit mai multe cuvinte si expresii jignitoare si injurii la adresa jandarmeriei”, sustin jandarmii.

Practic, jandarmii au incurcat piesa de teatru cu realitatea. Dar, comedia neagra in care chiar ei au devenit actori principali, abia acum incepe.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Mi s-a parut usor absurd, pentru ca nu stiau pe cine sa legitimeze, personajul sau actorul care a interpretat personajul”, spune actrita.

Nici pompierii n-ar fi putut stinge patosul din vorbele actritei. Cu atat mai mult bietul jandarm, pe care l-au trecut toate apele.

Dupa lovitura de teatru pe care jandarmii au dat-o-n vazul tuturor, fortele de ordine, corigente la actorie, au fost scoase "la tabla", in biroul directorului.

„Daca Shakespeare spune cuvantul acela cu "p", asa, il spune. Si-atunci, actorul il repeta si ala nu e injuriu. Sigur. Este un spectacol de teatru, o fictiune. Da. Deci, nu e un injuriu adresat jandarmeriei”, se apara actorii.

„Jandarmii au fost sesizati de catre mai multi cetateni ca la una dintre manifestari e folosit un limnaj vulgar, care contine expresii jignitoare”, a declarat Mihai Cojocariu, purtator de cuvant al Jandarmeriei.

Pana la urma, actorii, care jucau o piesa de teatru la invitatia primariei Iasi, nu au fost amendati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si