Close sidebar
Close sidebar

Jandarmii montani au intervenit pentru salvarea unei familii care cazuse cu masina intr-o rapa adanca de 15 metri

Jandarmii montani din Dambovita au intervenit, vineri, pentru salvarea unei familii, formata din trei persoane, intre care un copil de sapte ani, care cazuse cu masina intr-o rapa adanca de 15 metri. Accidentul s-a produs diin cauza vitezei neadaptate la conditiile de drum, autoturismul derapand pe gheata.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jandarmii montani de la Postul Zanoaga, in timp ce patrulau pe traseele montane, au intervenit in zona Table pentru a ajuta o familie din Targoviste aflata in dificulate in Muntii Bucegi.

Doi tineri impreuna cu o minora in varsta de 7 ani intentionau sa ajunga la un loc de cazare din zona Pestera. La un moment dat, la aproximativ 500 de metri de intersectia DJ 714 cu DJ 713, autovehiculul a derapat, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum si a ghetii cazand intr-o rapa de circa 15 metri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cele trei persoane au fost scoase de catre jandarmi, fara a suferi rani.

De asemenea, la fata locului s-a intervenit pentru scoaterea masinii din rapa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI