Close sidebar
Close sidebar

Jandarmii romani ne fac cinste. Gestul pe care l-a facut unul dintre ei la Constanta i-a facut pe toti sa il aplaude

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta — Detasamentul 7 Medgidia a gasit un portofel cu 1.300 de lei, cinci carduri bancare si bonuri valorice si l-a returnat proprietarului.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat transmis, marti, de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Constanta, un subofiter jandarm din cadrul Detasamentului 7 Medgidia a gasit, luni, in timp executa serviciul de paza si protectie la Trezoreria Medgidia, un portofel uitat pe o masa aflata in holul institutiei.

Jandarmul a inventariat bunurile din portofel in prezenta unui martor, apoi a mers la locuinta proprietarului si i-a returnat portofelul in care se gaseau 1.300 lei, cinci carduri bancare, bonuri valorice, precum si documente de identitate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Dupa ce a verificat continutul portofelului si a constatat ca nu-i lipseste nimic, pagubitul a multumit reprezentantului Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta si a spus ca va acorda o atentie mai mare bunurilor personale”, arata Inspectoratul de Jandarmi Judetean Constanta.

Mediafax.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI