Un jandarm bucureștean a agresat trei femei. Bărbatul a fost arestat preventiv, iar un alt coleg de al său este cercetat pentru că l-a ajutat să distrugă autoturismul unei femei.

Jandarmul a fost reținut preventiv de Tribunalul Militar Bucureşti după ce a agresat trei femei. Una dintre victime este fosta sa iubită. Ea a avut nevoie de spitalizare timp de o săptămână.

Citeste si: 160 de mineri de la Crucea și Botușana sunt blocați în subteran

Un alt coleg de al jandarmului inculpat este cercetat, deoarece l-a ajutat pe colegul său să distrugă maşina uneia dintre victime.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a transmis că procurorii militari au dispus, marţi, prin ordonanţă, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi militari în cadrul Jandarmeriei Române, pentru violenţă în familie, distrugere, încălcarea ordinului de protecţie, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faţă de unul dintre jandarmi, respectiv complicitate la infracţiunea de distrugere, faţă de cel de-al doilea jandarm.

Citeste si: Tragedie de Dragobete. Un bărbat și-a luat viața pentru că nu a fost primit în casă de soție

Un jandarm a lovit una dintre femei în spațiul public

„În fapt, s-a reţinut că unul dintre inculpaţi a exercitat acte de violenţe faţă de o persoană de sex feminin cu care, la acel moment, avea relaţii similare căsătoriei, provocându-i acesteia multiple leziuni care au necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior, în scop şicanatoriu, prin folosirea unei substanţe chimice şi ajutat de

cel de-al doilea inculpat, a procedat la degradarea autoturismului persoanei vătămate şi a încălcat obligaţiile impuse prin ordinul de protecţie emis în favoarea aceleaşi persoane vătămate”, se arată în comunicat.

jandarmul bătăuș din București
Jandarmul bătăuș din București.[Sursa foto: google]

Inițial făptașul a lovit una dintre victime în cadrul unui local, de față cu oamenii. Jandarmul reținuț a lovit și o a treia femeie. Este vorba despre mama uneia dintre femeile care mergeau să depună plângere împotriva lui.

Citeste si: Opt persoane înjunghiate într-un posibil atac terorist

Jandarmul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar miercuri Tribunalul Militar Bucureşti a decis arestarea preventivă a acestuia. Prietenul său este cercetat în acest moment, el fiindu-i complice.

Citeste si: Ce amenda risca persoanele care nu poarta masca in locurile publice! Iata lista amenzilor valabile din 14 martie 2021!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si