Întrebarea dacă “Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică se pune după ce Nicolae Lăcătuş a anunţat că îşi construieşte o casă. Jandarmul devenit celebru datorită melodiilor de petrecere interpretate a luat un teren în Bragadiru, pe care va ridica o vilă. Muncitorii deja lucrează, iar Lăcătuş a făcut câteva fotografii.

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 

 

“Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică:  “Începutul este greu"

“Începutul este greu. Prima zi de lucru pentru viitoarea locuinţă! Doamne Ajută”, a postat Lăcătuş. “Bravo, miliţiene, casă cu etaj şi piscină”, i-a transmis un amic jandarmului. “Exact aşa”, a confirmat Nicolae Lăcătuş. 

“Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică:  “Muncesc cu drag şi cu voinţă"

Se pare că “Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică, pentru că el lucrează în Jandarmerie de doar 3 ani. Lăcătuş le-a mai spus amicilor că vrea să termine vila în martie 2019. “Muncesc cu drag şi cu voinţă, pentru a mea locuinţă”, a mai postat Lăcătuş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si