Kousuke este dansator și un cunoscut influencer pe rețelele de socializare

El este Kousuke, dansator şi cunoscut influencer pe rețelele de socializare, unde este turist profesionist. Pe TikTok şi Instagram are în total aproximativ 22.000 de urmăritori, însă filmările sale din ţările pe care le vizitează adună zeci sau chiar sute de mii de vizualizări.

„- Câte ţări ai vizitat în pandemie?

- 8 ţări.”  

Iar în fiecare ţară a organizat câte un workshop de dans gratuit.

Citeste si: VIDEO| Turiştii străini sunt în continuare înşelaţi grosolan de taximetriştii din Capitală. Prin ce a trecut un grup de tineri japonezi cum au sosit în România

„În România totul este atât de strict”

„- Unde sunt cei mai relaxaţi oameni?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- În Ucraina. Sunt cluburile de noapte deschise, am organizat un festival, petrecere.(...) În Ucraina, este libertate, în România, este fix opusul. Totul este atât de strict.”

Unul dintre obstacolele întâlnite de Kousuke în România au fost restricţiile impuse exact în ziua în care a ajuns el în ţara noastră, luni, deoarece nu are certificat verde. 

„În România este atât de strict, nu pot merge la restaurante, nu mi-am putut cumpăra cartelă SIM, am fost surprins că nu pot face nimic aici.” 

Citeste si: Prințesa Mako a Japoniei s-a căsătorit cu iubitul ei din facultate, Kei Komuro. În urma căsătoriei, aceasta și-a pierdut statutul regal

Japonezul, înșelat de un taximetrist în Gara de Nord, cum a ajuns în România

Iar acesta nu a fost singura neplăcere a japonezului. În Gara de Nord din București, un taximetrist l-a păcălit să-i dea bani după ce i-a făcut hotspot pentru wi-fi cu promisiunea că îl ajută, fără să îi ceară bani.

Discriminat de români

Kousuke a mai fost în țara noastră și anul trecut, dar nu a reușit să viziteze nimic atunci.

„Anul trecut, când începea pandemia, în martie, am venit aici şi am fost discriminat.(...) În timp ce mergeam pe stradă, 5 tineri au trecut pe lângă mine, şi au arătat un semn de pistol şi au spus “întoarce-te înapoi în China”. (...) Am fost foarte speriat şi am decis să plec.”  

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Filmul ”Singur acasă”, reinterpretat de Disney. Vezi cine va fi protagonistul din noul film ”Home Sweet Home Alone”

În ciuda tuturor neplăcerilor pe care le-a trăit până acum în tara noastră, Kousuke a găsit totusi ceva de apreciat până când va vizita si locurile frumoase pe care le avem.

Materialul întreg îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si