Turiștii din mai multe țări vor beneficia începând de marţi de scutire de viză pentru sejururile turistice în Japonia, cu condiţia să prezinte un certificat de vaccinare anti-COVID sau un test negativ la intrarea în ţară.

Japonia este pregătită să primească turiști după doi ani de restricții COVID-19

Japonia și-a închis granițele în primăvara lui 2020, când a început pandemia de coronavirus

Citeste si: 120 de cadre medicale au câștigat procesul cu cel mai mare furnizor de teste Covid-19

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Această decizie a fost aspru criticată în străinătate. Japonia și-a deschis granițele din luna iunie, însă doar pentru excursii organizate.

Japonia menține în continuare restricții sanitare foarte stricte

Purtarea măştii este încă obligatorie în mijloacele de transport şi în magazine, însă se poate observa chiar şi în exterior.

Citeste si: Colegiul Medicilor: „În Rezidenţiat intră 3500-4000 de studenţi, dar în Colegiu eliberăm 1000 de avize de liberă practică. Unde sunt restul rezidenţilor?”

Circa 45.000 de persoane au murit în Japonia din cauza coronavirusului. Hotelurile din Japonia au dreptul să nu primească clienții care refuză să poarte masca de protecție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si