Close sidebar
Close sidebar

Jean Paler, de urgență la spital: "Sunt din nou pe perfuzii"

Marele actor Jean Paler, în vârstă de 64 de ani, a ajuns din nou la spital. Starea de sănătate i s-a înrăutățit în ultima vreme, iar actorul este acum la Spitalul Fundeni.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Cu două luni în urmă, lui Jean Paler i s-a montat un defibrilator. În urmă cu cinci ani, actorul a suferit un infarct, iar acela a fost momentul în care au început problemele de sănătate pentru el.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Cutremur în România! Câte grade a avut seismul

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, despre transferarea la un alt spital: "Nu se poate"

”Nu mă simt bine, am revenit la spital, sunt din nou pe perfuzii. Mușchiul inimii funcționează doar 30%, nu există tratament pentru boala mea. Nici defibrilatorul nu mă ajută prea mult. Îmi scade foarte mult tensiunea și leșin. Am căzut pe stradă, luna trecută, este foarte periculos. În urmă cu cinci ani am suferit un infarct, am fost salvat în ultima clipă”, a mărturisit artistul pentru click.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI