Close sidebar
Close sidebar

Jennifer Lawrence s-a logodit cu iubitul ei. Cine este bărbatul

Actriţa premiată cu Oscar, Jennifer Lawrence, una dintre cele mai cunoscute vedete de film din lume, s-a logodit cu iubitul său, director al unei galerii de artă din New York, titrează presa internațională.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cooke Maroney, în vârstă de 34 de ani este viitorul soț al actriței Jennifer Lawrence, iar cei doi au fost văzuți de curând într-un restaurant din New York la o cină romantică unde păreau să sărbătorească momentul special.

Logodna a fost confirmata

Lawrence poartă de puțin timp un inel imens pe deget, iar reprezentanții vedetei au confirmat deja pentru revista People logodna dintre cei doi îndrăgostiți.

Citeste si: Antonia a cucerit internetul cu o scrisoare care îți rupe sufletul în două! "Mami mi-a spus că tati a plecat să salveze oameni!"- Ce s-a întâmplat cu pompierul din Alba?

Jennifer Lawrence a fost recompensată cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă datorită rolului interpretat în comedia romantică ''Silver Linings Playbook'' din 2012.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Maroney este directorul unei galerii de artă din cadrul Gladestone Gallery din New York, conform USA Today.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI