Relaxată, energică și impecabilă ca aspect. Așa a întâmpinat Jennifer Lopez împlinirea a 54 de ani. Vedeta a sărbătorit alături de mai mulți prieteni, chiar în noua ei vilă din Beverly Hills, unde s-a mutat recent îmbrăcată. Într-o rochie lungă, argintie, cu bretele și spatele gol, J.Lo și-a etalat silueta de invidiat. Artista a urcat pe mese și a dansat provocator sub privirile admirative ale soțului ei, Ben Aflleck, precum și ale celorlalți invitați.

Citește și: Jennifer Lopez a scăpat cuvântul cu "F" când paparazzii au surprins-o în costumul de fitness- VIDEO

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După câteva ore de petrecere, Jennifer a renunțat la ținuta spectaculoasă și a îmbrăcat un costum de baie negru. Acesta a fost accesorizat cu o pălărie neagră, un halat transparent și bijuterii tip statement. Ținuta artistei a fost adaptată pentru că petrecerea a fost continuată la piscina conacului, unde invitații s-au distrat până târziu în noapte.

J.Lo a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani la finalul lunii iulie

Jennifer Lopez a împlinit 54 de ani la sfârșitul lunii iulie și tot în această perioadă aniversează și un an de căsătorie cu actorul Ben Aflleck. Artista este mamă a 2 copii rezultați din căsnicia cu artistul Marck Athnoy și are o avere estimată la 400 de milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si