Un soldat al califatului a reusit sa planteze un dispozitiv explozibil la o intalnire a cruciatilor din orasul Manchester”, se arata in declaratia transmisa de jihadistii Statului Islamic.

Un numar de 22 de persoane, inclusiv minori, si-au pierdut viata, iar alte 59 au fost ranite, dupa ce o bomba a explodat noaptea trecuta in incinta Manchester Arena, in timp ce multimile plecau de la un concert sustinut de cantareata americana Ariana Grande.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, autoritatile britanice au precizat ca ar fi vorba de un atentat sinucigas si au identificat inclusiv un posibil atacator, potrivit unei declaratii a premierului Theresa May, noteaza News.ro.

Aceasta a precizat ca atacatorul a actionat singur, insa nu se stie daca si alte persoane au ajutat la pregatirea atacului. Politia britanica a anuntat ca a retinut un barbat in varsta de 23 de ani, suspectat de legaturi cu atacul terorist din sala de concert din Manchester.

Adeptii ISIS sarbatoreau de dimineata pe retele de socializare, dupa explozia care a zguduit metropola Manchester.

Conturi afiliate gruparii teroriste au folosit hashtaguri cu privire la explozie si au postat mesaje prin care sarbatorea atentatul sangeros de la Manchester Arena.

De asemenea, unii utilizatori au indemnat la comiterea unor atacuri asemanatoare in alte zone. Unele mesaje prezinta atentatul ca pe un act de razbunare fata bombardamentele coalitiei Irak si Siria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si