Close sidebar
Close sidebar

Jitaru, clipe de coșmar după despărțirea de Mona! Ce fata de la Puterea dragostei i-a furat inima?: ,,Este genul meu de femeie"

Jitaru a dezvăluit în exclusivitate despre clipele de coșmar prin care a trecut după despărțirea de Mona, dar și ce concurenta de la Puterea Dragostei i-a furat inima.

Alexandra Costea,

Jitaru, clipe de coșmar după despărțirea de Mona! Ce fata de la Puterea dragostei i-a furat inima?: ,,Este genul meu de femeie"

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristian Jitaru a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Mona, însă, din păcate, cei doi s-au separat, drumurile lor fiind diferite. Nimeni nu se aștepta la despărțirea celor doi. În prezent, fiecare își vede de viața lui și nu mai păstrează legătura.

La scurt timp după despărțire, Mona a fost în platoul emisiunii "Totul despre Puterea dragostei", moderată de Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de Youtube WOWnews și a vorbit despre motivele despărțirii. Jitaru a venit și el în platou și i-a dat replica fostei sale iubite.

Citeste si: Ella de la "Puterea Dragostei", atac la iubita lui Jador

Jitaru a suferit mult după Mona

Jitaru a dezvăluit cum s-a simțit, de fapt, după ce au pus punct relației și răspunde afirmației ei, în care a precizat că s-a despărțit de el pentru că și-a ascultat mintea și nu inima.

,,Mie mi-a fost greu la început. O perioadă de 1-2 săptămâni mi-a fost rău, am și slăbit vreo 5-6 kilograme, nu mâncam, nu dormeam, am plâns și aici în studio.

Ca relație a fost mișto, a fost cea mai tare de până acum și sper ca de acum să am o relație și mai mișto decât am avut-o cu Mona. Nu știu ce a vrut să zică prin "mi-am ascultat minte, nu inima", fiindcă eu nu am blocat-o cu absolut nimic, nu o urmăream, nu o sfidam, eram lângă ea la orice pas. M-am întâlnit cu un prieten comun și mi-a spus că Mona i-a zis că nu îi ofeream libertate.
Nu înțeleg de ce spune lucrurile astea"
,
a declarat Cristian Jitaru în platoul WOWbiz.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Gestul neașteptat făcut de Simina Loica la scurt timp după împăcarea cu Alex Zănoagă: ”Și-a distrus viața și regretă mult după Jador”

În ceea ce privește timpul petrecut cu Mona, Jitaru a vorbit frumos, însă cu o urmă de regret, semn că încă are sentimente pentru ea. Fostul concurent de la Puterea dragostei dezvăluie, tot platoul WOWnews, dacă fosta lui iubită a fost sau nu infidelă.

,,Mă simt mândru că am putut să îi ofer ceea ce avea nevoie la momentul respectiv. Când s-au schimbat lucrurile, nu știu dacă neapărat din partea mea, nu a mai ținut de mine. Dacă ea a ales să ne despărțim, probabil așa e mai bine pentru ea. Nu cred că m-a înșelat niciodată. Nu am simțit asta, dar dacă a făcut-o, bravo ei", a adăugat Jitaru.

Citeste si: CONCURS. Teo și Bursucu își premiază telespectatorii! S-a dat start înscrierilor pentru concursul “Trei cuvinte dacă vrei, îți aduc mia de lei!”, în cadrul emisiunii “Teo Show”

Jitaru ar vrea să formeze un cuplu cu Ella

În cadrul interviului, fostul iubit al Monei și-a dat cu părerea despre câteva dintre concurentele de la Puterea Dragostei, însă una singură i-a furat inima. Este vorba despre Ella, despre care a declarat că și-ar chiar dori o relație cu aceasta. 

,,Da, Ella este o femeie mișto. Este genul meu de femeie. Chiar e ce trebuie. E foarte smart. Cred că Ellei trebuie să îi spui totul în față, așa o văd pe ea. Scurt și la obiect. Pe ea aș duce-o la Paris, la Turnul Eiffel. Ea are niște standarde, nu știu dacă mă încadrez, sunt un băiat obișnuit, am un job normal. Deci nu cred. Mi-ar plăcea să fiu cu ea", a spus Jitaru, în exclusivitate în platoul WOWnews.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alte concurente care i-au mai atras atenția în mod plăcut au fost Adriana, despre care a spus că ar fi singura fată pentru care ar reintra în competiție și Maria, pe care o apreciază din punct de vedere intelectual. 

Roxana Buzoiu, Ligi și Simona Braboveanu au primit cele mai slabe recenzii, acesta susținând că nu sunt deloc pe placul lui. Despre Roxana a afirmat că este prea mahalagioaică, despre Ligi că are "bot de rață", iar despre Simona că nu s-ar asocia niciodată cu ea.

Citeste si: Dovada că Simina și Alex Zănoagă s-au împăcat. Cum s-au afișat foștii concurenți de la Puterea Dragostei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI