Fostul concurent, Jitaru, a răspuns unor întrebări destul de incomode în vlogul Reei și Tinei de pe Youtube, recunoscând că el a fost cel care a insistat cu mesaje la adresa Ayei, după ce s-a speculat că ea îl căuta mai mult.

Jitaru a recunoscut că a fost atras doar de fizicul concurentei și că în momentul în care a început să vorbească mai des cu ea și-a dat seama că nu au nimic în comun și că frumusețea e trecătoare, insuficientă pentru a avea o relație de lungă durată.

Jitaru de la Puterea dragostei a spus de ce a renunțat la Aya

Tânărul le-a spus celebrelor vloggerițe Reea și Tina că una din minciunile care a pus capac relației sale cu Aya a fost faptul că fata nu a fost sinceră cu el, jucând la două capete.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mai exact, Aya l-ar fi mințit pe Jitaru că nu are nicio relație cu Nicos, realitatea fiind cu totul alta. Jitaru a intrat în casa Puterea dragostei fără să se fi uitat la emisiuni, așa că a avut un mic șoc în momentul în care a aflat că Aya, care vorbea cu el pe rețelele online, era într-o relație cu Nicos.

Jitaru de la „Puterea Dragostei” a spus adevărul despre relația cu Aya
Jitaru de la „Puterea Dragostei” a spus adevărul despre relația cu Aya

Citeste si: Mariana și Alexandra de la „Puterea Dragostei”, scandal monstru! De la ce subiect a pornit cearta

„Când am cunoscut-o, totul s-a schimbat la 180 de grade”, a afirmat Jitaru la adresa Ayei.

„Am intrat pentru o fată drăguță și am zis că este Aya. Când am cunoscut-o, totul s-a schimbat la 180 de grade.

Consider că este o copilă. Nu știe ce vrea. Am început să mă îndepărtez de ea. Când era cu Nicos, mi-a spus că nu era cu el, că nu vorbea cu niciun băiat. Oricum am întrebat-o ce e cu dedicațiile de pe Story-urile de pe Instagram”, a mai adăugat Jitaru de la Puterea dragostei pe Youtube.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si