Close sidebar
Close sidebar

JO 2016. Romania, umilita de Brazilia la handbal, in al doilea meci din grupa A, scor 13-26

Nationala de handbal feminin a României a fost invinsa, luni, in grupa A de la Jocurile Olimpice de la Rio, de reprezentativa Braziliei, scor 26-13 (14-9), acesta fiind al doilea esec consecutiv pentru formatia antrenata de Tomas Ryde.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Marcatoarele echipei României au fost Neagu 6 goluri, Geiger 2, Manea 2, Ardean-Elisei 1, Vizitiu 1, Chiper 1 gol, iar pentru Brazilia s-au remarcat Belo 8 si Martinez 4 reusite, informeaza News.ro.

La meciul de luni seara, tricolorele au fost incurajate de mai multi membri ai delegatiei noastre, intre care cei de la tenis de masa si tenis de câmp, dar acestia nu au avut sansa sa se bucure de un prim succes al României in Future Arena.

Jocul aglomerat pe centru in ofensiva, axat prea mult pe inspiratia Cristinei Neagu, si apararea lenta au fost principalii ”dusmani” ai echipei antrenate de Tomas Ryde, care nu a gasit solutia pentru a contracara miscarile de ”samba” ale adversarei, incurajata de mii de fani ca pe Maracana.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Spre final, meciul s-a transformat intr-o sarbatoare a Braziliei, care a galopat realmente spre victorie, dupa ce cu sapte minute inainte de final avea deja 12 goluri avans, 25-13, in fata unei echipe a României complet dezarmata, care a marcat doar de patru ori in repriza secunda.

România a jucat luni seara si mai slab decât in meciul de debut cu Angola, când a pierdut cu scorul de 19-23 (9-11), astfel ca dupa doua partide ocupa ultimul loc in clasament, cu 0 puncte, si isi diminueaza serios sansele la sferturi.

In continuare, România va intâlni Muntenegru (miercuri, 17.30), Spania (vineri, 20.40) si Norvegia (duminica, 22.40).

Primele patru clasate in fiecare din cele doua grupe se vor califica in sferturile de finala ale Jocurilor Olimpice, unde se va juca incrucisat si eliminatoriu pentru semifinale.

Echipa de handbal feminin a României a participat doar de trei ori la Jocurile Olimpice: prima data la editia din 1976, când a obtinut si cea mai buna clasare – locul 4, iar apoi la editiile din 2000 si 2008, când a incheiat pe aceeasi pozitie, 7.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI