Mulți tineri din generația Z spun că acesta este tipul de job pentru care sunt făcuți: să stea pe canapea și să următească non-stop clipuri pe TikTok, YouTube Shorts sau Instagram.

Acum chiar există această ofertă de angajare, dar din păcate este valabilă pe termen scurt.

Citește și: Profesoară concediată pentru dansurile provocatoare de la ore- VIDEO

Compania de marketing pentru influenceri, Ubiquitous, oferă aproximativ 100 de euro pe oră unor tineri dispuși să vizualizeze conținut video pe TikTok.

Ce presupune jobul „observator profesionist TikTok”

Deci, ce implică mai exact acest job scos la concurs? Ei bine, cei trei candidați care vor fi admiși trebuie să urmărească zece ore de clipuri TikTok.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru asta, ei vor fi plătiți cu 1.000 de euro. În timp ce vizionează conținutul video, candidații aleși vor fi însărcinați să ajute Ubiquitous să descopere tendințele emergente completând un document simplu cu tendințele recurente pe care le observă.

Citește și: Aplicația TikTok ar putea fi interzisă pe telefoanele de serviciu ale angajaților de la stat: „O decizie se va lua în cursul zilei de miercuri”

Potrivit companiei angajatoare, nu este necesară nicio experiență, dar – după cum vă puteți imagina – postul este unul extrem de popular și este luat cu asalt de mii de candidați.

50.000 de candidați pe un singur job!

Ultima dată când compania a început căutarea unui observator pe TikTok, peste 50.000 de persoane au aplicat, iar o singură persoană a fost angajată- o studentă pe nume Rosella Cruz, care are aproape 75.000

de urmăritori pe TikTok.

Vorbind despre slujbă, Rosella a spus: „Mama mea și-a găsit slujba online, iar eu sunt o persoană care își petrece toate zilele făcând TikTok. Îmi place conținutul. Știam că vreau să fiu creator de conținut încă de când eram mai tânără și oricum îmi petrec toată ziua pe TikTok, așa că am simțit că aceasta este o oportunitate de a câștiga bani și de a învăța mai multe în timp ce fac ceva ce îmi place”.

@rosella.cruz jk imma make bank #ShowYourJOWO #FORDfortheBuilders #LIKEABOMBSHELL #versacemansionmiami ♬ Supermodel- Ru Paul

Jeremy Boudinet, vicepreședinte pentru dezvoltare la compania Ubiquitous, a declarat: „Datorită succesului proiectului de vizionare pe TikTok din octombrie 2022, am simțit că este corect să-l repunem pe picioare și chiar să facem ideea și mai mare decât înainte".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si