Close sidebar
Close sidebar

Job-ul momentului: "lopatar"! Zilierii care ii ajuta pe soferi la deszapezit pot castiga mii de lei pe zi!

Se castiga foarte bine din deszapezit. si nu vorbim aici numai despre firmele care au prins niste contracte banoase cu primariile. 1 000 de lei, bani in mana, cam atat castiga pe zi cei care-i ajuta pe soferi sa-si scoata masinile din nameti.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unde-s multi, puterea creste si masina... e deszapezita cat ai zice bani. Priviti imaginile! Desi pe trotuar stratul de omat are pe putin 30 de centimetri, angajatii firmei de salubrizare se ocupa de o singura masina. Pe ce criterii au ales-o, n-am reusit sa aflam, chiar daca am incercat sa-i tragem de limba.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cert este ca indata ce observa camera de filmat, angajatii isi amintesc brusc ce au de facut si se retrag spre trotuar
Noi ne gandeam ca deszapezirea ar trebui sa inceapa cu statiile si trecerile de pieton, ca de masinile bucurestenilor se ocupa alte ajutoare "binevoitoare"…lopatarii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI