Close sidebar
Close sidebar

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” își menține poziția de lider de piață. Ediția de aseară a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc, în întreaga țară și la orașe

Kanal D își menține poziția de lider de piață, în Prime Time, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, emisiune care devine rapid un fenomen național, adunând în fața micilor ecrane milioane de telespectatori din întreaga țară.

Sorin Negru,

O medie de 775.000 de români din întreagă țară urmăreau în fiecare minut al difuzării ediția de aseară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.  


DISTRIBUIE
acest articol

Ediția de miercuri seară a celui mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii mondiale a clasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât în ceea ce privește populația din întreaga țară, cât și în rândul publicului de la orașe.

Citeste si: Dan Negru: „Mă bucur că devine un fenomen”

Conform datelor furnizate de Kantar Media, stația TV a acumulat o cotă de piață de peste 15%, atât pe targetul Național, cât și pe cel All Urban, cu emisiunea prezentată de Dan Negru, în intervalul 22:30 – 24:00.

Citeste si: Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră în Cișmigiu! Locuința atipică a stârnit un val de ironii în mediul online: "Nu am mai văzut asa ceva!"| Video- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Miercuri, în intervalul orar menționat anterior, Kanal D a fost pe primul loc, cu 4,7% rating și 15,7% cotă de piață, pe targetul All Urban, și 4,4% rating și 15,2% cotă de piață, pe targetul Național.

Citeste si: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, spectacol și în audiențe! Ediția de aseară a clasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România

O medie de 775.000

de români din întreagă țară urmăreau în fiecare minut al difuzării ediția de aseară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.  

În minutul de aur, atins la 22:30, peste 1.4 milioane de fani din întreagă țară “intrau” în cea mai antrenantă și relaxantă competiție a minții.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI