Joi, 10 noiembrie, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV înregistrând 4,6% puncte de rating și 17,3% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe (target All Urban) iar la nivelul întregii țări (target Național) a acumulat 3,9% puncte de rating și 15,4% cotă de piață.

Citește și: Dogan Media International, în linie dreaptă pentru preluarea Bucureşti TV, care va deveni Kanal D 2. Radio Impuls îşi extinde reţeaua şi va fi auzit şi în Ploieşti, Câmpina, Sinaia, Alba Iulia şi Câmpeni

O medie de 698.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, emisiunea preferată, minutul de aur, înregistrat la 22:30, adunând în fața micilor ecrane peste 1 milion (1.229.000) de pasionați al celui mai simplu și ușor quiz din istoria televiziunii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Jocul cuvintelor- obiceiul de seară al românilor

Nu ratați, în această seară, o nouă ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 22:30, acel show în care telespectatorii de toate vârstele își pot exersa mintea în fața micului ecran, în compania lui Dan Negru și a concurenților emisiunii. 

Citește și: Kanal D, pe primul loc, la nivelul întregii țări, cu emisiunea „Asta-i România!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si