Close sidebar
Close sidebar

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audienta, vineri seara, la orase si la nivelul intregii tari

Emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” isi reconfirma pozitia de lider in audienta, in Prime Time. Editia de aseara a quiz-ului cu si despre cuvinte a plasat Kanal D pe primul loc in audiente, conform datelor oferite de Kantar Media Romania.

Laura Macovei,

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audienta, vineri seara, la orase si la nivel intregii tari


DISTRIBUIE
acest articol

Emisiunea a inregistrat 4.2% Rating si 16,7% cota de piata la nivel All Urban, si 4.2% Rating si 16.4% cota de piata pe targetul National. In randul publicului comercial, statia TV Kanal D s-a aflat in pozitia secunda, cu 3,0 puncte de rating si 13,3% cota de piata.

Citeste si: Andreea Mantea, impresii dupa prima zi de casting la Timisoara; Astazi, tot in orasul de pe Bega, continua intalnirile cu cei care isi doresc sa intre in “Casa iubirii”

Minutul de aur, inregistrat la 22:52, a tinut in fata micilor ecrane 865.000 de telespectatori care au preferat sa isi exerseze mintea alaturi de concurentii quiz-ului si de Dan Negru, prezentatorul emisiunii devenita un fenomen. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Reacția lui Toni Iuruc în cazul de dopaj al Simonei Halep. Ce a spus fostul soț al tenismenei

Nu ratati “ Jocul cuvintelor cu Dan Negru ”, de miercuri pana vineri, de la 22:30, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI