“Jocul cuvintelor”, emisiunea cu și despre vocabularul limbii române, prezentată de Dan Negru, la Kanal D, poziționează stația în topul preferințelor telespectatorilor, în fiecare zi.

Joi seară, quiz show-ul a plasat Kanal D pe primul loc în rândul telespectatorilor de la orașe, cu 2,7% Rating și 12,5% cota de piață, în intervalul difuzării emisiunii (23:00-24:30). Și la nivel Național, Kanal D a fost în top, cu 2,7% Rating și 13,7% cota de piață, pozitionand stația pe locul al doilea.

În minutul de aur, înregistrat la 23:17, aproape 600.000 de telespectatori (597.000) urmăreau antrenantul quiz. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Curs valutar BNR azi, 6 octombrie 2023. Cu cât se vinde un euro la final de săptămână?- Ultima oră

Și în timpul zilei, “Jocul cuvintelor” se bucură se succes, emisiunea plasând Kanal D pe primul loc, constant. Ieri, în intervalul 14:45-16:30, ediția redifuzata a show-ului a fost prima alegere a telespectatorilor, la nivelul publicului de la orașe, cu 2,5% Rating și 15,1% Share, și tot prima opțiune a telespectatorilor la nivelului publicului din întreaga țară, cu 2,9% Share și 17,0% cota de piață.

Nu pierdeți, “Jocul cuvintelor”, cu Dan Negru, de miercuri până vineri, de la ora 23:00, la Kanal D!  Cel mai simplu de înțeles show cu și despre cuvinte, pentru întreaga familie, îți antrenează mintea și te relaxează în același timp.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si