E atat de ametit ca nu-si aminteste cum a ajuns din clasa, la spital. Ultima oara, copilul din imagine si 4 colege jucau un joc...

Distractia lor infioara: cand si-au pierdut cunostinta, mimau moartea!

-Au lesinat complet.

-Copiii au declarat ca se jucau si au avut momente in care si-au produs singuri apnee.
Contextul... Era unul de joaca.
- Era un joc... A venit o fata cu idee si ne-a spus sa incercam si ne-am pus in genunchi...

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

... continuarea e socanta, tulbura orice parinte a carui singura grija e sa-si stie copilul, in siguranta. Cand s-au aventurat in jocul mortii, elevii erau in pauza: si-au pierdut cunostinta unii in toaleta scolii, altii in spatele bancilor.  

GABRIEL GAVRILUTA- director scoala Veronica Micle Iasi: Profesorii de serviciu erau pe holuri, doi dintre copii erau in baie, doi in spatele clasei, am chemat asistentul, prim ajutor, am chemat salvarea.

Doua ambulante cu medic i-au preluat pe copii si i-au dus la spital. La scurt timp dupa ei, au ajuns- speriati- parinti.


- Nu stiu nimic, fata stie... Au zis ca in baie s-a intamplat, nu pot sa imi dau seama ce s-a intamplat

-E jocul pe care-l stiam si noi din copilarie ca iti pocnesc muschii, pe cand la dansii nu, trebuie sa te sugrume ca sa vada cat ai tu aer.

-Eu i-am spus ca e periculos. De unde ati aflat de el (n.r. de joc) De pe internet.

Distractia celor mici, gasita tot pe internet, n-are legatura cu "balena albastra", jocul periculos care ii impinge la sinucidere pe tinerii din Rusia. In cazul de fata, avem de-a face cu o distractie greu de inteles, dar la fel de periculoasa, spun medicii.

Dr Tamara Rosu - purt cuv Spitalul de Copii Sfanta Maria Iasi: din cauza hipoxiei de lunga durata, pacientii si-au pierdut starea de constienta, au cazut, s-au lovit la cap. Sunt la oxigenoterapie si investigatii de specialitate.

Reprezentantii Politiei au demarat o ancheta, pentru a afla cine se face vinovat de acest incident.

 
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si