Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, a împlinit vârsta de 81 de ani. Președintele a sărbătorit într-un mod tradițional, care amintește de Ziua Recunoștinței, mai exact, tăierea curcanilor.

Joe Biden a împlinit 81 de ani

Joe Biden este născut pe data de 20 noiembrie 1942. Acesta este cel mai bătrân președinte din istoria Statelor Unite ale Americii, obținând mandatul în anul 2021 și devenind cel de-al 46-lea președinte al S.U.A.

Joe Biden a împlinit 81 de ani

Joe Biden a împlinit 81 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Președintele a anunțat, într-o postare pe contul de pe platforma X, că la vârsta de 81 de ani, și-a făcut cont de o nouă rețea socială. În aceeași postare, Joe Biden a mulțumit pentru urările primite și i-a îndemnat pe urmăritori să îi urmărească activitatea și pe noul cont.

Joe Biden și Ziua Recunoștinței

Joe Biden este cel mai bătrân președinte din istoria S.U.A. Președintele a împlinit 81 de ani și a sărbătorit într-un mod tradițional, amintind de vestita sărbătoare, Ziua Recunoștinței, care se celebrează pe data de 23 noiembrie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Joe Biden a împlinit 81 de ani

Joe Biden a împlinit 81 de ani

[Sursa foto: Getty Images]

Tradiția de Ziua Recunoștinței este ca președintele să grațieze doi curcani.

Ziua Recunoștinței se sărbătorește pentru recolta anuală, în familie, unde preparatul vedetă conține carne de curcan. Prin urmare, curcanii "iertați" de președinte nu vor fi sacrificați pentru a ajunge pe masa tradițională de sărbătoare.

Citește și: VIDEO. Președintele SUA, Joe Biden, față în față cu liderul Chinei, Xi Jinping. "Evitarea tensiunilor militare", ținta nr. 1 a întâlnirii

Pe contul său de pe platforma X, Joe Biden a amintit de împlinirea vârstei de 81 de ani, prin aniversarea cu cei doi curcani. Președintele i-a grațiat pe Liberty și Bell, pentru a onora tradiția anuală de Ziua Recunoștinței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si