Joe Biden a ținut seara trecută un discurs din Biroul Oval al Casei Albe. Președintele a vorbit în fața națiunii despre motivul pentru care s-a retras din cursa prezidențială. De asemenea, Joe Biden a confirmat, încă o dată, că o susține pe Kamala Harris în lupta pentru scaunul de președinte al SUA.

Joe Biden despre retragerea din cursa prezidențială

Discursul lui Joe Biden a avut loc în Biroul Oval al Casei Albe. Președintele a explicat motivul pentru a decis să se retragă din cursa prezidențială, spunând că a fost cea mai bună alegere pe care putea să o facă pentru poporul american.

Joe Biden a declarat că a renunțat la candidatură pentru a uni Partidul Democrat. 

Citește și: VIDEO Joe Biden se retrage din cursa prezidențială pentru un nou mandat la cârma SUA. Propunerea președintelui, Kamala Harris. "E timpul să ne unim și să-l învingem pe Trump"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Joe Biden

[Sursa foto: Capturi Youtube]

"În ultimele săptămâni mi-a devenit clar că trebuie să-mi unesc partidul în această acţiune crucială.

A venit timpul pentru voci noi (…) voci mai tinere. America este o idee, o idee mai puternică decât orice armată, mai vastă decât orice ocean, mai puternică decât orice dictator sau tiran. Este cea mai puternică idee din istoria lumii", a decalrat Joe Biden.

Înainte de a încheia discursul, Joe Biden și-a arătat susținerea față de Kamala Harris, pe care a propus drept candidat în cursa prezidențială pentru SUA. 

Biden a declarat că vicepreședintele este o persoană puternică și competentă.

Citește și: VIDEO Kamala e susținută și de partid, și de vedete! Vicepreședintele Statelor Unite a adunat, în timp record, o sumă incredibilă din donații

"Este experimentată, este puternică, este competentă. Ea a fost un partener incredibil pentru mine, un lider pentru ţara noastră. Acum depinde de voi, poporul american, să alegeţi", a declarat Joe Biden despre Kamala Harris, propunerea lui pentru președenția SUA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si