Pe lângă urările specifice Zilei Recunoștinței, noul lider al Statelor Unite a făcut un apel la americani cu privire la tensiunile existente în contextul pandemiei de coronavirus. „Suntem în război cu virusul, nu între noi”.

Totodată, acesta le-a cerut ferm americanilor să renunțe la sărbători, în condițiile în care numărul de cazuri de coronavirus continuă să crească.

„Cred că meritați să auziți adevărul de la președintele vostru.

Trebuie să încetinim răspândirea virusului. Le datorăm asta medicilor, și asistentelor, și lucrătorilor din prima linie… Le datorăm asta compatrioților noștri”, a spus Joe Biden în discursul său.
liderul SUA a mai subliniat faptul că pandemia „a adus durere, și pierderi, și frustrare” și a costat multe vieți, însă acest lucru nu trebuie să se agraveze.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Veste șocantă: Un băiat a decedat după ce a s-a urcat la etajul unei clădiri abandonate pentru a-și face un selfie

Citeste si: Autopsia lui Maradona va fi efectuată în San Fernando, anunţă procurorul John Broyard

"Ne-a învrăjbit unul împotriva celuilalt"

„Ne-a divizat, ne-a înfuriat, ne-a învrăjbit unul împotriva celuilalt.

Știu că țara a obosit de la această luptă, dar să nu uităm – suntem în război cu virusul, nu între noi”, a mai spus președintele-ales.

„Trebuie să ne întărim forțele, să ne dublăm efortul și să se angajăm din nou în luptă”, a mai spus liderul Statelor Unite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si