Medicul președintelui american, Kevin O’Connor, a precizat că acesta se simte în continuare la fel de bine, în ciuda pozitivității testelor consecutive. 

”Președintele se simte în continuare bine”

Preşedintele se simte în continuare bine. Am continuat monitorizarea zilnică, după rezultatul de ieri (n.r. – de sâmbătă). În acaeastă dimineaţă, nesurprinzător, testul său anatigen SARS-CoV-2 a rămas un rezultat pozitiv. Preşedintele va continua să respecte măsurile de izolare strictă ”,

se arată într-un mesaj al medicului, dat publicităţii de Casa Albă.

Citeste si: Joe Biden s-a vindecat de Covid-19 și revine la activitățile zilnice

Joe Biden a fost testat din nou pozitiv pentru Covid-19, sâmbătă, la câteva zile după ce ieşise din izolare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce a fost testat prima dată pozitiv pentru Covid-19 la data de 21 iulie, în urmă cu câteva zile Joe Biden a repetat testul și a ieșit negativ. Acesta declarase că nu mai stă pe gânduri și se întoarce direct la întâlnirile zilnice și la „Biroul Oval”.

Citeste si: Joe Biden, discuție telefonică cu Xi Jinping despre războiul din Ucraina și criza din Taiwan

Cu toate acestea, Biden a fost testat din nou pozitiv weekend-ul acesta, iar acum va trebui să mai stea în izolare până la două teste negative consecutive. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si