Joe Biden a spus că este "mândru” că e prima "femeie de culoare care a servit sub un președinte de culoare” într-una dintre gafele verbale ale liderului de la Casa Albă de Ziua Independenței SUA, 4 iulie.

Joe Biden: "Sunt prima femeie de culoare..."

La o săptămână după dezbaterea dezastruoasă cu Donald Trump, președintele Joe Biden și-a deformat cuvintele în timpul unui interviu acordat postului de radio Wurd din Philadelphia, potrivit The Telegraph.

Joe Biden a amestecat referirile la Kamala Harris cu propria perioadă în care a servit ca vicepreședinte al SUA.

"Apropo, sunt mândru că sunt, așa cum am spus, primul vicepreședinte, prima femeie de culoare... care a servit sub un președinte de culoare”, a spus el, făcând referire la poziția sa de vicepreședinte pentru Barack Obama.

Se pare că Joe Biden a încurcat două idei diferite, iar cuvintele care au fost pronunțate pe postul de radio au făcut deliciul ascultătorilor amuzați.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Atât Barack Obama, cât și Kamala Harris au făcut istorie când au fost aleși în 2008 și, respectiv, 2020, el ca prim președinte de culoare, iar ea ca prim vicepreședinte de culoare și prima femeie care a ocupat acest post în istorie.

Serie de gafe într-o singură zi

La începutul interviului, Joe Biden a spus în mod corect că a numit-o pe Kamala Harris și pe prima femeie de culoare la Curtea Supremă, judecătorul Ketanji Brown Jackson.

Când a fost întrebat de ce contează votul, Joe Biden a oferit un răspuns care părea să se refere la decizia recentă a Curții Supreme de a acorda lui Trump o imunitate considerabilă la urmărire penală.

El a spus: "Ai nevoie de cineva, cineva care să se asigure că – Curtea Supremă tocmai a emis o decizie, apropo, care amenință principiul american că nu avem regi în America. Nu există nimeni mai presus de lege.”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Și mai devreme în cursul zilei de ieri, Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, și-a încurcat replicile când a vorbit cu familiile de militari de pe peluza de sud de la Casa Albă.

În timpul unui discurs de patru minute, el a spus că "nu merge nicăieri”, dar părea să se împiedice când s-a referit la dl Trump drept "unul dintre colegii noștri”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si