Close sidebar
Close sidebar

Joe Biden face o nouă gafă: "Sunt prima femeie de culoare care a servit sub un președinte de culoare". Ce a vrut să spună?

Președintele SUA, Joe Biden, aflat sub o presiune uriașă din partea democraților americani care îi cer retragerea din cursa pentru Casa Albă, a comis o nouă gafă amuzantă într-un discurs, la scurt timp după ce a insistat că va merge înainte până la capăt și că prestația slabă din confruntarea cu Donald Trump a fost cauzată de oboseală.

Sorin Negru,

Joe Biden, o nouă gafă: "Sunt prima femeie de culoare..."

[Sursa foto: Twitter / Joe Biden]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Joe Biden a spus că este "mândru” că e prima "femeie de culoare care a servit sub un președinte de culoare” într-una dintre gafele verbale ale liderului de la Casa Albă de Ziua Independenței SUA, 4 iulie.

Joe Biden: "Sunt prima femeie de culoare..."

La o săptămână după dezbaterea dezastruoasă cu Donald Trump, președintele Joe Biden și-a deformat cuvintele în timpul unui interviu acordat postului de radio Wurd din Philadelphia, potrivit The Telegraph.

Joe Biden a amestecat referirile la Kamala Harris cu propria perioadă în care a servit ca vicepreședinte al SUA.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Apropo, sunt mândru că sunt, așa cum am spus, primul vicepreședinte, prima femeie de culoare... care a servit sub un președinte de culoare”, a spus el, făcând referire la poziția sa de vicepreședinte pentru Barack Obama.

Și mai devreme în cursul zilei de ieri, Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, și-a încurcat replicile când a vorbit cu familiile de militari de pe peluza de sud de la Casa Albă.

În timpul unui discurs de patru minute, el a spus că "nu merge nicăieri”, dar părea să se împiedice când s-a referit la dl Trump drept "unul dintre colegii noștri”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI