Joe Biden a făcut o estimare a finalului pandemiei COVID-19. Totodată, politicianul nu vrea să ofere speranțe false omenirii. După spusele americanului pandemia va lua sfârșit până la sfârșitul acestui an. Chiar dacă oamenii speră că vor avea parte de o vară normală, în care vor merge în concedii, fără restricții, lucrurile nu vor fi chiar așa. Joe Biden a declarat că variantă mai realistă este cea în care lucrurile vor fi ținute sub control până la Crăciun.

Citeste si: Joe Biden a fost vaccinat în direct contra Covid 19! De ce a făcut asta VIDEO

„Cred că până la Crăciun vom fi într-o situaţie foarte diferită de cea din prezent. Într-un an, cred că vor fi mult mai puţini oameni care trebuie să poarte mască sau să de distanţeze social", a declarat Joe Biden în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu publicul realizată în Milwaukee, statul Wisconsin.

Citeste si: Joe Biden, măsuri pentru combaterea schimbărilor climatice şi crearea de locuri de muncă

Joe Biden știe când se va termina pandemia CORONAVIRUS

Majoritatea americanilor, și nu numai, își doresc ca pandemia COVID-19 să ia sfârșit mult mai devreme, iar lucrurile să revină la normal. Joe Biden a transmis că nu vrea să facă estimări care nu au legătură cu realitatea.

Vaccinarea în SUA este încă în etapa timpurie, astfel că situația epidemiologică nu ar avea șanse să se îmbunătățească semnificativ înainte de Crăciun.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

joe biden final pandemie coronavirus
Președintele american spune când vom scăpa de coronavirus.[Sursa foto: google]

Americanul a zis că toate persoanele care vor să se vaccineze pot face acest lucru până la sfârșitul lunii iulie 2021. Președintele SUA a menționat că până atunci administraţia va asigura un stoc de 600 de milioane de doze, suficient pentru imunizarea tuturor americanilor.

Citeste si: Joe Biden, primele declarații în calitate de președinte: ”Aceasta este ziua democrației, o zi istorică”

În ultimul timp, estimările în ceea ce privește finalul pandemiei au fost diverse. În România, secretarul de stat Raed Arafat este puțin mai optimist. În urmă cu două săptămâni, el a declarat că lucrurile ar trebui să revină la normal în toamnă.

Citeste si: Joe Biden a fost vaccinat împotriva COVID-19!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si