Joe Biden a trebuit să susțină un discurs pentru comenorarea a 80 de ani de la Debarcarea din Normandia, un eveniment crucial din Al Doilea Război Mondial. Președintele american a fost confuz cât a stat pe scenă și a făcut mai multe gesturi șocante, care au stârnit un val de reacții în mediul public. 

Joe Biden a fost coborât de pe scenă de soția sa, după mai multe momente petrecute în confuzie în fața mulțimii, potrivit unei postări publicate pe pagina socială X.

Joe Biden, gesturi confuze în timpul discursului din Normandia

[Sursa foto: X Greg Price]

Joe Biden, confuz în timpul discursului. Ce a făcut președintele

Președintele american s-a aflat în Franța, unde a trebuit să țină un discurs pentru a comemora 80 de ani de la Debarcarea din Normandia.

Joe Biden a trebuit să urce pe scenă, în fața mulțimii. Președintele a avut nevoie de asistența continuă a lui Emmanuel Macron.

Președintele Franței l-a urcat pe Joe Biden pe scenă, care imediat a început să aibă gesturi confuze.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: Joe Biden a dat undă verde Ucrainei să lovească Rusia cu arme occidentale. Războiul ia o turnură periculoasă pentru Europa

Joe Biden, gesturi confuze în timpul discursului din Normandia

[Sursa foto: X Greg Price]

Se pare că în timp ce se afla pe scenă, Joe Biden ar fi încercat să se așeze pe un scaun inexistent, după ce acesta a uitat unde ar fi trebuit să stea. Mai mult decât atât, în discursul său, Joe Biden a menționat de numărul deceselor din războiul dintre Ucraina și Rusia.

Citește și: VIDEO „Infractor condamnat” Joe Biden a reacționat dur, după ce Donald Trump a fost găsit vinovat în procesul Stormy Daniels

Văzând starea în care se află soțul său, Jill Biden a luat decizia de a-l coborî de pe scenă.

Joe Biden, gesturi confuze în timpul discursului din Normandia

[Sursa foto: X Greg Price]

Gesturile președintelui american au stârnit un val de controverse în mediul online. Oamenii par a fi îngrijorați de starea în care se află Joe Biden.

”Jill Biden tocmai l-a retras pe Joe de la evenimentul din Normandia. Macron a rămas cu veteranii. Ce se întâmplă?”, a scris pe X un ofiţer veteran din cadrul serviciilor de informaţii ale Marinei americane, Jack Poso.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si