Președintele SUA Joe Biden a anunțat că "va lua în considerare renunțarea la cursă” într-un singur scenariu, transmite presa internațională.

Citește și: VIDEO Donald Trump, candidatul oficial al Partidului Republican pentru Casa Albă. Cine este J.D. Vance, "vicepreședintele" cu care Trump merge în alegeri

Mesajul liderului SUA vine în contextul în care un aliat important al acestuia și un lider marcant din Partidul Democrat, Adam Schiff, i-a cerut să-şi retragă candidatura la un al doilea mandat, subliniind că se îndoieşte de faptul că şeful statului îl poate înfrânge pe

Donald Trump.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Viral făcut de Netflix cu Insula Iubirii. Până și MAI a reacționat: Pentru cine vrea adrenalină, facem angajări- antena3.ro

Confruntat cu o presiune extremă de a renunța la alegerile din SUA în calitate de candidat democrat, președintele Joe Biden a dezvăluit singurul motiv pentru care ar lua în considerare să rămână deoparte.

Joe Biden a declarat că va lua în considerare renunțarea la cursa electorală doar la sfatul medicilor.

În ce condiții s-ar retrage Joe Biden din alegerile prezidențiale 2024

Joe Biden a fost întrebat de gazda BET News, Ed Gordon, dacă există ceva care să-l facă să reevalueze rămânerea în cursă.

Liderul de la Casa Albă a răspuns: "Dacă am o afecțiune medicală care tocmai a apărut, dacă cineva dintre doctorii ar veni la mine și mi-ar spune: ai această problemă și acea problemă...”

Joe Biden: Kamala Harris ar fi un președinte bun

Joe Biden a declarat marți că vicepreședintele Kamala Harris "ar putea fi președinte al Statelor Unite”, în timp ce s-a adresat convenției Asociației Naționale pentru Avansarea Oamenilor de culoare (NAACP).

"Nu este doar un mare vicepreședinte, ar putea fi președintele Statelor Unite”, a spus Biden, în vârstă de 81 de ani, despre Kamala Harris, în vârstă de 59 de ani, care este cel mai bine plasat candidat pentru a-l înlocui pe Biden dacă președintele SUA decide să se retragă.

Joe Biden: Kamala Harris ar fi un președinte bun

Joe Biden: Kamala Harris ar fi un președinte bun

[Sursa foto: The White House]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si