Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, urma să se întâlnească luni după-amiază cu Jens Stoltenberg pentru a discuta despre războiul din Ucraina și viitorul summit NATO din Lituania.

Întâlnirea lui Joe Biden  cu șeful NATO urma să fie urmată de o recepție a șefilor de misiune la Casa Albă, informează The Telegraph.

Citește și: Volodimir Zelenski, mesaj pentru Putin. "A început contraofensiva"

Dar evenimentele au fost amânate pentru marți, după ce medicul personal al președintelui a ordonat ca Joe Biden să fie supus unei proceduri la unul dintre dinții săi inferiori.

Joe Biden, suspus unei intervenții stomatologice de urgență 

Kevin O’Connor a spus că președintele Joe Biden a avut o intervenție inițială duminică, după ce a suferit dureri la premolarul său inferior drept.

Deși „a tolerat bine procedura” fără complicații, a spus O’Connor într-o declarație emisă de Casa Albă, Joe Biden a avut „un disconfort suplimentar” luni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Rusia „are nevoie” de 2-3 milioane de soldați chinezi pentru a lupta în Ucraina

O echipă de specialiști de la Centrul Medical Național Militar Walter Reed va completa obturația de canal a lui Joe Biden la Casa Albă.

Joe Biden, intervenție fără anestezie generală

El nu va fi supus unei anestezii generale, așa că al 25-lea amendament al constituției SUA nu va fi invocat, iar președintele va rămâne la conducere, a transmis Casa Albă.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care vârful unui munte din Tirolul austriac dispare de pe fața pământului

Într-o declarație de săptămâna trecută, Casa Albă a spus că Biden „așteaptă cu nerăbdare” să-l întâmpine pe Jens Stoltenberg.

Acesta a spus că în timpul întâlnirii cu șeful NATO vor discuta despre sprijinul aliaților pentru Ucraina "în fața războiului brutal de agresiune al Rusiei”.

Tot mai multe îngrijorări legate de sănătatea lui Joe Biden

Intervenía medicală vine pe măsură ce preocupările legate de sănătatea și acuitatea mentală a Joe Biden continuă să crească.

La începutul acestei luni, liderul SUA s-a împiedicat și a căzut la podea când a terminat de a da diplomele la o ceremonie de absolvire a forțelor aeriene din Colorado.

Vicepreședintele Kamala Harris trebuia să-l înlocuiască pe domnul Biden luni, la Ziua Sportivilor de la Colegiul de pe Peluza Sud de la Casa Albă, care găzduiește campioni NCAA din diverse sporturi masculine și feminine din sezonul 2022-2023.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si