Președintele Joe Biden a ieșit joi de pe platoul unui interviu de televiziune în direct pe MSNBC, înainte ca show-ul să intre în pauza publicitară, potrivit NY Post.

Citește și: Joe Biden a amânat o întâlnire cu șeful NATO din cauza unei intervenții de urgență. "Nu e nevoie de anestezie generală"

Cu camerele încă filmând în direct, Joe Biden s-a ridicat de pe scaun, a dat mâna gazdei Nicolle Wallace și a plecat stângaci după ce jurnalista i-a mulțumit președintelui în vârstă de 80 de ani pentru că i-a

acordat un nou interviu.

„Nu plecați nicăieri”, le-a spus gazda MSNBC telespectatorilor în timp ce Joe Biden ieșea zîmbitor, trecând prin spatele ei.

Potrivit sursei citate, este neobișnuit ca oaspeții să părăsească studioul TV înainte ca moderatorul să termine de prezentat și să treacă programul într-o pauză publicitară.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Momentul stânjenitor a fost tăiat la editare în finalul videoclipului postat de MSNBC pe pagina de YouTube:

Joe Biden, din nou viral cu o "gafă în direct"

Clipul cu Biden care pleacă, aparent uitând că programul era live, a devenit rapid viral.

„CE FACE JOE BIDEN? Este în direct la TV!”, a scris pe Twitter fostul membru al Comitetului Național Republican Steve Guest.

Citește și: Joe Biden a gafat din nou! Președintele american s-a împiedicat și a căzut la o ceremonie organizată în Colorado

„Președinția Biden într-un singur videoclip”, a scris fostul guvernator republican din Wisconsin, Scott Walker, într-un tweet în care a distribuit videoclipul.

Joe Biden a confundat din nou Ucraina cu Irak-ul

Cu două zile mai devreme președintele Joe Biden s-a referit din greșeală la Ucraina ca fiind ,,Irak”, cum mai făcuse și în trecut.

Joe Biden le-a spus marți jurnaliștilor în fața Casei Albe că Vladimir Putin este „un paria” la nivel mondial și a făcut o nouă gafă: a încurcat Ucraina cu Irakul, atunci când a vorbit despre războiul declanșat de Putin.

„E clar că el (Putin, n.red.) pierde războiul din Irak (Ucraina, n.red.), pierde și războiul de acasă și pentru restul lumii a devenit un fel de paria", a spus senin Joe Biden, președintele Statelor Unite.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si