După ce a fost infectat cu Covid-19, președintele Joe Biden anunță fericit că se întoarce „î napoi în Biroul Oval”.

„Mulțumesc doctorului pentru grija acordată și vouă, tuturor, pentru sprijin ”, a scris Biden, pe contul săi oficial de Twitter.

Citeste si: Guvernul recomandă purtarea măștii în interior. Premierul şi miniştrii au purtat mască de protecţie la ultima şedinţă de Guvern

Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost testat pozitiv săptămâna trecută. Potrivit doctorului său, președintele a trecut peste boală cu simptome ușoare, astfel că acum este pregătit să revină la activitățile de dinainte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Președintele SUA este vaccinat complet și a făcut două doze de rapel.

Președintele Joe Biden a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Joe Biden s-a reinfectat cu COVID-19 în urmă cu o săptămână, însă Casa Albă a ținut să precizeze că simptomele sunt foarte ușoare și că a început tratamentul cu Paxlovid.

Citeste si: Testări COVID gratuite pentru locuitorii din Baia Mare

Președintele american Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost testat pozitiv pentru  COVID-19.  Liderul american se simte bine, fiind vaccinat cu toate cele patru doze.

Joe Biden a spus că are cancer de piele din cauza industriei petroliere, însă Casa Albă a venit cu precizări.

De aceea, eu și al naibii de mulți alți oameni cu care am crescut avem cancer și de aceea pentru cea mai lungă perioadă de timp Delaware a avut cea mai mare rată de cancer din țară ”,

a spus Biden.

Oficialii de la Casa Albă au ținut să menționeze că Biden nu suferă în prezent de cancer, ci a făcut referire la tratamentul de cancer pe care l-a avut.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si