Close sidebar
Close sidebar

Joe Biden s-a vindecat de Covid-19 și revine la activitățile zilnice

Președintele american Joe Biden a fost testat negativ la Covid-19 și a revenit în Biroul Oval. Acesta a postat și un mesaj pe pagina sa de Twitter în acest context.

Laura Macovei,

Joe Biden s-a vindecat de Covid-19 și revine la activitățile zilnice


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ce a fost infectat cu Covid-19, președintele Joe Biden anunță fericit că se întoarce „î napoi în Biroul Oval”.

„Mulțumesc doctorului pentru grija acordată și vouă, tuturor, pentru sprijin ”, a scris Biden, pe contul săi oficial de Twitter.

Citeste si: Guvernul recomandă purtarea măștii în interior. Premierul şi miniştrii au purtat mască de protecţie la ultima şedinţă de Guvern

Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost testat pozitiv săptămâna trecută. Potrivit doctorului său, președintele a trecut peste boală cu simptome ușoare, astfel că acum este pregătit să revină la activitățile de dinainte.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Președintele SUA este vaccinat complet și a făcut două doze de rapel.

Președintele Joe Biden a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Joe Biden s-a reinfectat cu COVID-19 în urmă cu o săptămână, însă Casa Albă a ținut să precizeze că simptomele sunt foarte ușoare și că a început tratamentul cu Paxlovid.

Citeste si: Testări COVID gratuite pentru locuitorii din Baia Mare

Președintele american Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost testat pozitiv pentru  COVID-19.  Liderul american se simte bine, fiind vaccinat cu toate cele patru doze.

Joe Biden a spus că are cancer de piele din cauza industriei petroliere, însă Casa Albă a venit cu precizări.

De aceea, eu și al naibii de mulți alți oameni cu care am crescut avem cancer și de aceea pentru cea mai lungă perioadă de timp Delaware a avut cea mai mare rată de cancer din țară ”, a spus Biden.

Oficialii de la Casa Albă au ținut să menționeze că Biden nu suferă în prezent de cancer, ci a făcut referire la tratamentul de cancer pe care l-a avut.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI