Joe Biden a anunțat în faţa Congresului Statelor Unite intenția de a crea un port umanitar în Fâșia Gaza, dat fiind că liderul de la Casa Albă se confruntă cu indignarea din cauza sprijinului ferm pentru Israel.

Citește și: Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene, avertisment de la București despre riscurile anului 2024. "Războiul este mai intens ca niciodată"

"Lucrez din greu pentru a obţine o încetare imediată a focului de cel puţin şase săptămâni", care ar permite eliberarea ostaticilor israelieni închişi în Fâşia Gaza, a declarat el în discursul despre Starea

Uniunii.

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden anunță planul de creare a unui nou port în Gaza pentru a crește livrările de ajutor umanitar către enclava devastată de război, conform Al Jazeera.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Conform planului, armata americană ar instala debarcaderul în largul coastei Gaza, dar trupele americane nu vor fi la sol, au spus oficialii americani.

Joe Biden îl acuză pe Trump că "i se supune" lui Vladimir Putin

Preşedintele american Joe Biden, candidat la realegere, a răspuns și criticilor legate de vârsta sa, care îi îngrijorează pe alegători, potrivit Agerpres.

Joe Biden a dat asigurări că "nu va ceda" în faţa omologului său rus, Vladimir Putin, îndemnând Congresul să voteze ajutorul acordat Ucrainei pentru a-l "opri pe Putin" în invazia sa.  

Preşedintele democrat l-a acuzat pe predecesorul său şi probabil adversar republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie, Donald Trump, că "i se supune" lui Vladimir Putin.

Liderul de la Casa Albă a mai spus că libertatea şi democraţia sunt "atacate" în America.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si