După o căsnicie de 4 ani, povestea de dragoste dintre cei doi a luat sfârșit. Joe Jonas și Sophie Turner au ales să divorțeze. Artiștii nu au menționat care ar fi cauza divorțului. Împreună, Joe Jonas și Sophie Turner sunt părinții a două fetițe.

Divorț în familia Jonas

Divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turer este rezultatul unor neînțelegeri, potrivit unui prieten apropiat al actriței, care a declarat pentru dailymail.ro,

că între cei doi au apărut neînțelegeri de la Crăciunul trecut.

Astăzi, Joe Jonas a semnat actele de divorț de soția sa, Sophie Turner.

Cei doi au postat pe rețelele sociale un mesaj prin care își îndeamnă fanii să le respecte intimitatea atât pentru ei, cât și pentru fetițele lor. În același mesaj, cei doi au menționat că au decis împreună să divorțeze, fiind o despărțire amiabilă.

"După 4 ani minunați de mariaj am decis împreună, amical, să ne despărțim. Sunt multe speculații care circulă pentru a se răspunde la întrebarea de ce, dar adevărul este că a fost o decizie comună și noi sperăm sincer ca toată lumea să ne respecte dorința de intimitate, pentru noi și copiii noștri",  au scris pe rețelele sociale cei doi.

Un nou divorț în lumea artiștilor. Joe Jonas și Sophie Turner divorțează după 4 ani de mariaj.

Un nou divorț în lumea artiștilor. Joe Jonas și Sophie Turner divorțează după 4 ani de mariaj.

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timp ce aceștia anunță un divorț amiabil, prietenii actriței din Game of Thrones, mărturisesc că Sophie s-a simțit captivă în mariajul cu Joe Jonas și nu și-a trăit tinerețea, pentru că s-a măritat și a făcut copii de tânără.

"Sophie simte că abia se trezește la ceea ce este cu adevărat viața și realitatea ei. A devenit faimoasă la o vârstă foarte fragedă, apoi s-a căsătorit și a avut copii la o vârstă fragedă și nu a avut niciodată anii adolescenței de a dormi și de a se distra fără griji cu prietenii.

Ea simte că viața ei s-a blocat după Game of Thrones, la fel și viața ei personală. De când au venit copiii, ea se simte prinsă în capcană. Este singura persoană din grupul ei strâns de prietenie care este căsătorită și are doi copii", a declarat un prieten de-al Sophiei Turner, pentru dailymail.ro.

Citește și: VIDEO- Britney Spears divorțează de soțul său, Sam Asghari, după un an de căsnicie. Vedeta are în spate o echipă de avocați care să o reprezinte în proces

"Sophie simte că abia se trezește la ceea ce este cu adevărat viața și realitatea ei"

"Sophie simte că abia se trezește la ceea ce este cu adevărat viața și realitatea ei"

[Sursa foto: Twitter]

Fără șanse de împăcare

Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, muzician, cântăreț și actor american, a semnat astăzi actele de divorț. Joe Jonas a fost căsătorit timp de 4 ani cu Sophie Turner, în vârstă de 27 de ani, de profesie actriță.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, iar un an mai târziu și-au anunțat logodna. În anul 2019, cei doi s-au căsătorit. Joe Jonas și Sophie Turner au împreună două fetițe.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit apropiaților artistului, Joe Jonas a încercat să își apere căsnicia, dar stilul diferit de viață i-a condus către divorț.

 Povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final.

Povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final.

[Sursa foto: Twitter]

Citește și: VIDEO- Divorț răsunător în Canada: După 18 ani de căsnicie, premierul Justin Trudeau și soția lui, Sophie, au decis să se despartă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si