Actorul a venit la Timișoara cu un avion de linie, de la Munchen. Aeronava a aterizat puțin după ora 22:00. John Malkovich, nominalizat de două ori la Oscar, a venit însoțit de un staff numeros, dar bine-dispus și îmbrăcat modest. Ceilalți pasagerii s-au prins greu că lângă ei în avion stă o vedetă de talie mondială.

Citește și: A fost confirmată moartea actorului Julian Sands, dispărut în sălbăticie

John Malkovich construiește biografia fictivă a criminalului Jack Unterweger 

În rolul pe care îl va juca la Timișoara, John Malkovich construiește biografia fictivă a criminalului în serie Jack Unterweger, acela care în anii '90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ion Rizea, director adjunct Teatrul Național Timișoara: „Este un om minunat, super fără fițe ca să zic așa, va fi un super eveniment. Spectacol este foarte bun.” 

John Malkovich a jucat în numeroase filme de renume mondial. Amintim celebra peliculă „Legături primejdioase” sau „Being John Malkovich”, unde își interpretează propriul personaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si