Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Începând de astăzi temperaturile vor crește semnificativ, iar disconfortul termic va fi accentuat. Mai multe informații o să primim de la meteorologul de serviciu, Iulia Bărbulescu. Unde va fi cel mai cald zilele următoare?”

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: „O vreme călduroasă încă de astăzi, cu disconfort termic accentuat mai ales în vestul și sudul României.

Indicele temperatură-umezeală ar putea depăși pragul critic cel de 80 de unități. Astfel că, va crește disconfortul creat de aceste temperaturi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La nivelul acestei zile, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 35 de grade. Vor fi și averse cu descărcări electrice mai cu seamă în Transilvania, în Moldova în zonele de deal și de munte, iar cu totul izolat ar putea să se acumuleze și cantități mai importante de apă. Aceste averse cu descărcări electrice vor fi însoțite și de intensificări ale vântului, posibil să i-a aspect de vijelie sau să apară și căderi de grindină.

Vremea se va încălzi în zilele ce urmează. Temperaturile vor crește, disconfortul se va accentua. Mâine, temperaturile maxime vor atinge din nou 35 de grade și s-ar putea ajunge până la 36-37 de grade. În București, vremea va fi caldă. Cea mai călduroasă zi va fi cea de joi, când maximele vor putea depăși și 38 de grade. Seara vor apărea acele fenomene de instabilitate atmosferică și care vor continua și pe parcursul zilei de vineri.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si