Jojo și Paul sunt împreună de 8 ani. Fiecare dintre ei are o relație mult mai îndelungată de atât: una cu scena, unde și-au dezvoltat cariera. Nu e de mirare că cei doi au decis sp transmită mai departe secretele meseriei și au devenit profesori la propria lor academie de actorie.

Citește și: Lux și opulență acasă la Jojo și Paul Ipate. Cum arată vila din Otopeni a celor doi actori

Cătălina Grama, actriță: ”Cursurile au loc la noi în mansardă. Avem trei grupe de copii cu vârste între 6-8 ani, 9-11 ani și 12-14 ani. Sunt niște copii foarte talentați, care au făcut niște progrese extraordinare de la începutul cursului până acum. Speram ca din toamnă să putem să adăugăm alte grupe celor pe care le avem deja.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cursurile pe care le susțin cei doi sunt gândite astfel încât cei mici să-și dezvolte abilitățile de comunicare și să devină mult mai siguri pe ei. Orele sunt interactive și amuzante, astfel încât chiar și copii lor sunt curioși să învețe meserie de la mama și tata.

Cătălina Grama, actriță: ”Noi acolo ne împrietenim, ne simțim bine, însă, într-adevăr, surpriza noastră cea mare este că Zorei și lui Achim le place foarte bine și vin de fiecare dată, nelipsiți.”

Cursurile pe care Jojo și Paul le susțin se desfășoară săptămânal, iar la finalul modulelor, copii primesc atestate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si