Jordan Chiles nu se dă bătută și își dorește cu orice preț să pună mâna pe medalia de bronz, asta după ce a fost nevoită să renunțe la locul de pe podium pentru Ana Maria Bărbosu, al cărui apel a avut câștig de cauză în instanță.

Astfel, echipa de avocați a gimnastei originară din America a făcut un nou apel la decizia TAS la Tribunalul Suprem Federal din Elveția, reprezentanții sportivei fiind de părere că Tribunalul de Arbitraj Sportiv ar trebui să fie obligați să ia în considerare probele video.


Mai precis, respectivele înregistrări video, cu exercițiul lui Jordan Chiles de la sol, ar dovedi exact că a respectat regulile, lucru care ar trebui luat în calcul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

„Credem că TAS trebuie să ia în considerare înregistrarea audio şi video completă care arată că Jordan a respectat fără îndoială toate regulile la sol.(...) A nu face acest lucru ar fi fundamental incorect și nedrept”, este părerea avocaților lui Jordan Chiles. Citește mai multe pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si