Jose Mourinho ar fi primit o ofertă fabuloasă din Arabia Saudită imediat după despărțirea de AS Roma. Antrenorul portughez supranumit "The Special One" ar avea o ofertă specială venit de la Riad.

Citește și: Doliu în sport. Carles Falcon a murit după accidentul din Raliul Dakar- VIDEO

Arabii îl așteaptă pe Mourinho cu brațele deschise și cu un cec de 120 de milioane de euro în doi ani, potrivit Corriere de la Sera

Jose Mourinho este unul dintre cei mai titraţi antrenori din fotbalul mondial, fiind câştigător al Ligii Campionilor cu FC Porto (2004) şi Inter Milano (2010), precum şi al trofeului Europa League, cu Manchester United (2017).

Declinul lui Jose Mourinho sau renașterea portughezului?

Cu a treia demitere consecutivă, după cele de la Manchester United (18 decembrie 2018) și Tottenham (19 aprilie 2021), întrebarea pe care și-o pun jurnaliștii sportivi este: ne confruntăm cu declinul lui José Mourinho?

Au fost și alte eșecuri recente în CV-ul portughezului dacă ne gândim la „rezilierile consensuale” cu Real Madrid (iunie 2013) și Chelsea (decembrie 2015).

Totuși, The Special One are 26 de trofee la activ pe parcursul imensei sale cariere de 24 de ani. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu zece ani în urmă Jose Mourinho le-a cerut jurnaliștilor să-i dea o poreclă nouă. "Ar trebui ca Special One să fie transformat în Only One. Sunt singurul care a cucerit titlul în Anglia, Italia şi Spania, fie că vă place sau nu", s-a lăudat atunci antrenorul legendar.

Cine ar putea să-l înlocuiască pe Jose Mourinho la AS Roma

Cine ar putea să-l înlocuiască pe Jose Mourinho la AS Roma

Jurnaliștii italieni spun că va fi greu să-l revedem la cârma unei mari echipe europene. Și, până la urmă, el însuși a dat un indiciu despre care ar putea fi viitorul său, în octombrie anul trecut, declarând postului TV din Egipt, Mbc Masr, că într-o zi va semna un contract pentru un club din Saudi Pro League:

"Cu siguranță mă vor vedea. pentru că mă voi duce acolo când se va întâmpla. Sunt convins că voi lucra acolo. nu stiu cand. Nimeni nu știe viitorul, dar este ceva ce voi face cu siguranță”, a anunțat Mourinho.  

Cine l-a înlocuit pe Jose Mourinho la AS Roma

AS Roma a anunţat că Daniele De Rossi a fost numit în funcţia de antrenor principal al primei echipe până la 30 iunie 2024. El îl înlocuieşte pe Jose Mourinho, demis marţi dimineaţă.

După 18 ani ca jucător al Romei, De Rossi va reveni la rolul de antrenor şi îşi va face debutul pe banca romanilor în meciul de campionat cu Verona, sâmbătă după-amiază, pe Stadio Olimpico.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Daniele De Rossi

Daniele De Rossi, favorit să preia AS Roma

[Sursa foto: Facebook]

Mourinho a fost al 60-lea antrenor din istoria clubului AS Roma, semnând cu clubul italian în mai 2021.

Portughezul a condus echipa italiană la câştigarea competiţiei Europa Conference League, în finala disputată pe 25 mai 2022 la Tirana.

În sezonul trecut, AS Roma a ajuns până în finala Europa League.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si