Bărbatul fusese eliberat din închisoare cu câteva zile mai devreme, a declarat poliția locală, potrivit NY Post.

Citește și: Un elev de 15 ani din Bacău a fost reținut după ce a amenințat un profesor cu cuțitul. De la ce a pornit totul

Joseph Eaton, în vârstă de 34 de ani, încheiase vineri o pedeapsă de aproximativ doi ani de închisoare pentru agresiune gravă.

Citește și: Un fotograf homeless care trăiește în mașină, prins în "apocalipsa" din parcarea prăbușită

Mama tânărului, Cynthia Eaton, l-a luat de la Centrul Corecțional Windham și l-a condus la casa lor din Bowdoin.

Patru cadavre descoperite în casa părinților

Marți dimineața, în jurul orei 9:21 șerifii din districtul Sagadahoc au primit un apel la 911 de la un prieten de familie care găsise un cadavru în locuință.

La sosirea polițiștilor, în incintă au fost descoperite în total patru cadavre. Trei se aflau în interiorul reședinței: proprietarii Robert Eger, în vârstă de 72 de ani, și Patricia Eger, în vârstă de 62 de ani, precum și mama deținutului, Cynthia, în vârstă de 62 de ani.

Citește și: VIDEO- Povestea lui Virgil, frizerul care tunde oamenii fără adăpost

Tatăl lui Eaton, David Eaton, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit mort într-un hambar din apropierea casei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Toți cei patru au murit din cauza rănilor provocate de o armă de foc, iar decesele lor au fost considerate omucidere de către Biroul de examinare medicală șefă din Maine, au declarat polițiștii locali.

Nu este clar dacă cei patru au fost uciși marți dimineața sau dacă mai devreme.

Fostul deținut, în lacrimi din cauza modului în care îl văd ceilalți

Joseph Eaton a postat luni un videoclip emoționant cu el însuși, în care a spus că oamenii cred că este „doar un alt nenorocit” și s-a plâns de persoanele care „pretind că sunt creștini”.

Bărbatul vorbește în videoclipul emoționant postat pe Facebook despre „trauma” sa și spune că „a fost molestat”, conform The Independent.

Joseph Eaton, deținutul pe care părinții nu l-au iertat

Joseph Eaton, deținutul pe care părinții nu l-au iertat

[Sursa foto: Facebook]

Scena a luat o întorsătură dramatică în jurul orei 10:30, când poliția din Yarmouth, Falmouth și Cumberland a răspuns la focuri de armă pe autostrada I-295 spre sud, lângă un pasaj subteran.

Eaton a deschis focul la întâmplare. El a tras în trei vehicule și a lovit un altul care mergea spre nord „pentru că a crezut că este urmărit de poliție”, a spus șeriful Ross.

Trei șoferi au fost împușcați în atac, unul dintre ei fiind acum în stare critică.

"De ce nu mi se dă a doua șansă?"

Tânărul Eaton a spus în videoclipul publicat că vrea iertare pentru „lucrurile pe care le-a făcut”, deoarece a suferit „traume de multă vreme”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„De ce nu poți ierta pe cineva sau nu poți înțelege prin ce trece? Nu poți oferi cuiva o a doua șansă, dar spui că ești creștin. Ce sens are asta? De ce nu poți încerca să cunoști persoana din nou? La ce folosește să urăști pe cineva? Te distruge", a mai spus fostul deținut.

Joseph Eaton, deținutul pe care părinții nu l-au iertat

Locul atacului armat

[Sursa foto: Facebook]

„Trebuie doar să încerc să mă ierți pentru lucrurile pe care le-am făcut. M-am confruntat de mult timp cu traume despre care nu vorbesc cu oamenii – să fiu molestat și lucruri care distrug pe cineva”, a spus el.

„Știu că sunt bun pentru copiii mei. Mi-aș dori doar să mă ierte cineva. Unii oameni nu înțeleg”, a mai acuzat Joseph Eaton.

La câteva ore după ce a postat videoclipul, Eaton a deschis focul în două locații din Maine și apoi a fost arestat de poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si