Cei interesati sa descopere mai multe informatii despre laptele primit de copii la scoala si intra pe site-ul www.laptescolar.ro au parte de surprize.

Printre numeroase anunturi de vanzari si articole din categorii cum ar fi sanatate, cosmetice, moda, se afla si un anunt de vanzare a unei pompe de marire a penisului.

Cutiile de lapte Vio, pe care elevii din judetul Vaslui le primesc la scoala, sunt

produse de compania SC Ilvas SA, cu sediul in judetul Vaslui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Firma vasluiana a castigat licitatia pentru a livra scolilor din judet lapte de consum pentru elevi, in cadrul programului 'Laptele si cornul'.

Din motive inca necunoscute, pe cutiile de lapte a fost promovat site-ul laptescolar.ro, site care promoveaza, printre altele, numeroase anunturi de vanzari.

Este adevarat ca, intr-un colt pe coloana din dreapta, se vorbeste si despre laptele scolar, insa majoritatea articolelor de pe site fac referire la vanzari de scule electrice sau... pompe de marire a penisului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si