Close sidebar
Close sidebar

Jucarii pentru adulti vandute pe site-ul promovat de cutiile de lapte primite de elevi la scoala, in Vaslui

Surpriza pe cutiile de lapte primite de elevi, in Vaslui! Site-ul promovat pe ambalaj, www.laptescolar.ro, contine multe surprize.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei interesati sa descopere mai multe informatii despre laptele primit de copii la scoala si intra pe site-ul www.laptescolar.ro au parte de surprize.

Printre numeroase anunturi de vanzari si articole din categorii cum ar fi sanatate, cosmetice, moda, se afla si un anunt de vanzare a unei pompe de marire a penisului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cutiile de lapte Vio, pe care elevii din judetul Vaslui le primesc la scoala, sunt produse de compania SC Ilvas SA, cu sediul in judetul Vaslui.

Firma vasluiana a castigat licitatia pentru a livra scolilor din judet lapte de consum pentru elevi, in cadrul programului 'Laptele si cornul'.

Din motive inca necunoscute, pe cutiile de lapte a fost promovat site-ul laptescolar.ro, site care promoveaza, printre altele, numeroase anunturi de vanzari.

Este adevarat ca, intr-un colt pe coloana din dreapta, se vorbeste si despre laptele scolar, insa majoritatea articolelor de pe site fac referire la vanzari de scule electrice sau... pompe de marire a penisului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI