Atunci, Jocelyn Rae si Laura Robson au castigat meciul de dublu disputat cu Simona Halep si Monica Niculescu, scor 6-3, 1-6, 10-8, dar nu au putut impiedica infrangerea Marii Britanii, scor 2-3.

"Am fost incrdibil de norocoasa sa joc tenis in toata lumea si sa am atatea experinete datorita sportului. Sportul mi-a oferit multe oportunitati si am intalnit oameni incredibili de-a lungul acestui drum.

Sa fii in circuit poate fi istovitor si simt ca acum este timpul potrivit sa fac un pas in spate si sa petrec mai mult timp cu prietenii si cu familia mea si abia astept sa fac asta. Nu este niciun dubiu ca uzura corpului a jucat un rol important in aceasta decizie, dar sunt incantata pentru urmator capitol din cariera mea in tenis si deja ma bucur sa dau inapoi sportului care mi-a oferit atat de mult", a declarat Rae, fosta numarul 450 WTA la simplu si 67 la dublu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ea se va dedica unei cariere de antrenoare si activitatilor caritabile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si